Tandvård med patienten i centrum

Teamet hos Flexident välkomnar dig till vår nya tandvårdsklinik i Bromma, Stockholm. Här behandlas du i ljusa, fräscha lokaler av tandvårdspersonal med lång erfarenhet och stort engagemang för patienterna.

Erfarna tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor

Hos Flexident har vi bedrivit mobil tandvård sedan 2009 hos patientgrupper som ställer stora krav på kunnig, välutbildad personal med hjärtat på rätta stället. Den erfarenheten tar vi nu med oss till kliniken där ett 40-tal tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor står till ditt förfogande.

- På vår klinik bedriver vi allmäntandvård. Vårt fokus är att sätta patienten i centrum, och hit är alla välkomna, säger Robeir Saliba, Flexidents grundare.

Samtliga behandlingar planeras i samråd med patienten. I centrum för behandlingarna står högkvalitativ tandvård till konkurrenskraftiga priser, och med patientfokuset inställt på ett vänligt och pedagogiskt omhändertagande.

Modern teknik för bästa möjliga tandvård

Som grund arbetar vi utifrån de senaste rönen inom odontologi. Kliniken är dessutom utrustad med den allra senaste, men samtidigt bäst beprövade, tekniken. Detta i kombination med att lokalen är helt nyrenoverad borgar för att du ska få en positiv helhetsupplevelse av ditt besök, ihop med den allra bästa tandvården som går att praktisera idag.

Välkommen att kontakta oss på klinik@flexident.se eller 08-66 86 100 eller klicka på knappen nedan för att gå till klinikens egna webbplats.

En tandborste och tandläkarutrustning.
Parkering utanför kliniken med flera bilar med Flexidents logotyp på.
En korridor på Flexidents tandvårsklinik. I gången står ett skyltställ med broschyrer.